Kuvien katselu alkaa olla kuosissa

17Elo07

Pikkuhiljaa yksi tärkeimmistä näkymistä artisokassa alkaa olla siinä kuosissa että voin siirtyä ehkä vaikeimpiin toiminnallisuuksiin – kuvien lähettäminen ja käsittely sekä kaikkien tietojen muokkaaminen.

Kuvanäkymässä nyt enempi tietoa ja kätevämpi äänestysnappula.Kuvanäkymässä nyt enempi tietoa ja kätevämpi äänestysnappula.

Tuolla katselusivulla toimii tuo äänestys siis niin, että käyttäjän tarvitsee vain napsauttaa tähtimäärää jonka haluaa kuvalle antaa. Uusi tulos päivittyy sivulle heti (uusi keskiarvo ja äänestysten määrä). Jokainen käyttäjä voi kuitenkin äänestää kutakin kuvaa vain kerran (kuten tähänkin asti).

Sivulta puuttuu vielä oikeaan laitaan tuleva kuvien selausnäkymä. Sieltä pystyy selata kuvia läpi yksi kerrallaan, todennäköisesti ainakin seuraavissa järjestyksissä: käyttäjän kuvisa aikajärjestyksessä seuraava ja edellinen, gallerian (jos kuva on galleriassa) seuraava ja edellinen sekä kaikista kuvista aikajärjestyksessa seuraava ja edellinen. Katsotaan miten tämä kannattaisi toteuttaa…No Responses Yet to “Kuvien katselu alkaa olla kuosissa”

  1. Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: